Een gezamenlijk ontbijt om de Paasdagen in de Binckhorst in te luiden. Met een eitje, korte optredens en nieuwe gezichten.

Met kerst is het vanwege de Corona-maatregelen helaas niet gelukt om het jaar met elkaar ludiek af te sluiten. Maar niet getreurd: De Broodbrouwers, Capriole, Haagse ARC, Meetjools en Mood4Food hebben opnieuw de handen ineengeslagen en stellen een Paas ontbijtbox samen. Gewoon Binck en Foxtaal helpen een handje bij de organisatie.

Samen ontbijten in de Binckhorst

Woon of werk je in de Binckhorst? Ontbijt dan met ons mee op vrijdag 2 april! De box wordt ’s ochtends tussen 8 en 8.30 uur thuis of op de werkplek in de Binckhorst bezorgd. Vanaf 8.30 uur ontmoeten we elkaar via Zoom. Samen met bewoners, ondernemers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden genieten we tijdens het ontbijt van elkaars verhalen, opgeluisterd met live muziek van stadstroubadour Dennis Wijmer, bekend van de Binckhorst Blues. Een uurtje later zijn de magen gevuld en de geesten verrijkt door verrassende ontmoetingen en optredens.

Het ontbijt is een mooie gelegenheid om kennis uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. En denk alvast na over jouw wens voor een circulaire Binckhorst. Wat we daarmee gaan doen, blijft nog even een verrassing. Maar we zetten jouw wens, vraag of behoefte graag in de etalage!

Deelname is gratis. Meld je uiterlijk 26 maart 2021 aan via deze link.

Het ontbijt wordt georganiseerd vanuit Kenniswerkplaats KIP, een samenwerkingsverband tussen I’M BINCK, ACCEZ, Centre for Sustainability en de gemeente Den Haag. Initiatiefnemer van het Circulair Paasonbijt is I’M BINCK.