Met een Paasontbijtshow luiden we het voorjaar in de Binckhorst verrassend in. Met een eitje, muziek en nieuwe (ver)gezichten.

Een unieke gelegenheid om het gebied en elkaar beter te leren kennen. Je krijgt hiervoor thuis een ontbijtbox bezorgd met ingrediënten om het ontbijt aan te kleden. Tijdens de live Paasontbijtshow onthullen we wat je daar allemaal mee kunt doen.

Samen ontbijten in de Binckhorst

Woon of werk je in de Binckhorst? Ontbijt dan met ons mee op vrijdag 2 april! Hiervoor krijg je tussen 26 en 31 maart een box met ingrediënten bezorgd. Je zorgt zelf voor het verse eitje, de jus en wat je nog meer lekker vindt. Vanaf 8.15 uur ontmoeten we elkaar via Zoom en klokslag 8.30 uur starten we met de Paasontbijtshow. Samen met bewoners, ondernemers, beleidsmakers en andere geïnteresseerden genieten we tijdens het ontbijt van elkaars verhalen, opgeluisterd met live muziek van stadstroubadour Dennis Wijmer, bekend van de Binckhorst Blues. Een uurtje later zijn de magen gevuld en de geesten verrijkt door verrassende ontmoetingen en optredens.

Het ontbijt is een mooie gelegenheid om kennis uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. En denk alvast na over jouw wens voor een circulaire Binckhorst. Wat we daarmee gaan doen, blijft nog even een verrassing.

Deelname is gratis. Meld je uiterlijk 26 maart 2021 aan via deze link

Het ontbijt wordt georganiseerd vanuit Kenniswerkplaats KIP, een samenwerkingsverband tussen I’M BINCK, ACCEZ, WUR, Haagse Hogeschool en de gemeente Den Haag. Initiatiefnemer van het Circulair Paasonbijt is I’M BINCK.