Afstudeerstudenten van de Kunstacademie KABK Den Haag visualiseren in opdracht van I’M BINCK de Binckplekken

Jonas Paberzis (Litouwen) en Aliz Soos (Hongarije) twee studenten van de KABK afdeling Grafisch Ontwerpen / Design Office hebben in de afgelopen maanden gewerkt aan een de visualisatie van de zogenaamde Binckplekken in de Binckhorst met het doel deze plekken zichtbaar te maken en als netwerk verder op de kaart te zetten.

“Na het bezoeken, observeren en documenteren van alle 13 Binckplekken in het gebied, hebben we besloten om ons te concentreren op de architectonische composities en kleurenpaletten binnen die verschillende locaties. Vervolgens selecteerden we belangrijke elementen die elk van de Binckplekken het beste vertegenwoordigden en begonnen we met het ontwikkelen van een beeldtaal die niet alleen associatief is voor mensen in de Binckhorst, maar ook toevallige voorbijgangers uitnodigt om deze plekken te gaan ontdekken.”