Op 2 april is het zover. Onder het genot van een ontbijtje gaan we met elkaar genieten van een online Paasontbijtshow vanuit de livestreamstudio van Crossmark Pictures in de Caballerofabriek.

De mensen van Foxtaal en Gewoon Binck hebben de ontbijtboxen gevuld. Gonnie Olierook heeft de eerste ontbijtbox overhandigd. Deze week wordt de doos bezorgd op het opgegeven adres. In de ontbijtbox zitten ingrediënten om de paastafel te dekken. Leef je uit en kleed de tafel verder aan met alles wat je lekker/leuk vindt.

Op goede vrijdag kun je, alleen of met je huisgenoten/collega’s, genieten van een live show met veel film, muziek en nieuwe (ver)gezichten.

Het ontbijt wordt georganiseerd vanuit Kenniswerkplaats KIP, een samenwerkingsverband tussen I’M BINCK, ACCEZ, WUR, Haagse Hogeschool en de gemeente Den Haag. Initiatiefnemer van het Circulair Paasontbijt is I’M BINCK.