Samen verduurzamen we de Binckhorst! De bedrijfsdaken in de Binckhorst (en de rest van de stad) bieden volop kansen om te verduurzamen. Zonnepanelen zijn daarbij een mooie manier om energie op te wekken en kosten te besparen. Vanaf oktober 2021 is er weer de mogelijkheid om SDE++ subsidie aan te vragen, en de gemeente onderzoekt graag met ondernemers en eigenaren of hun bedrijfsdak geschikt is.

Daarom biedt SolarCity Den Haag aan ondernemers om te beginnen een gratis online dakscan aan: binnen een paar minuten wordt een eerste indicatie gegeven van de potentie van uw bedrijfsdak en welke besparing op de energierekening mogelijk is. Als tweede stap kan SolarCity Den Haag een persoonlijk advies geven middels een quickscan of haalbaarheidsonderzoek.

Voor deze quickscans of haalbaarheidsonderzoeken via SolarCity Den Haag vergoedt de gemeente Den Haag de helft van de kosten. Wees erbij om de verduurzaming en energietransitie Binckhorst een extra impuls te geven!

Benieuwd? Kijk op: solarcitydenhaag.nl voor meer informatie en doe direct een dakscan voor uw Haagse onderneming.

Behoefte aan meer informatie over verduurzaming en de energietransitie in de Binckhorst, neem contact op met Anne Lieve Ruijter, annelieve.ruijter@denhaag.nl, of met Bram Heijkers, I’M BINCK, bram.heijkers@imbinck.nl, 06 3013 6162