140 sociale huurwoningen, 121 parkeerplaatsen en 385 m2 commerciële ruimte. Dat is appartementencomplex ‘Elara’; een ontwikkeling van Borghese Real Estate en COD, Staedion neemt de woningen en commerciële plint in exploitatie.

Elara wordt ontwikkeld op Het Maanplein; de nieuwe, dynamische stadswijk in de Binckhorst. Deze bruisende locatie ontwikkelt zich de laatste jaren van bedrijventerrein tot een volledig nieuwe hotspot vol inspirerende kantoren, stijlvolle woningen en goede voorzieningen in een fraai aangelegd landschap.

Het woongebouw van Elara wordt gerealiseerd op de hoek van de Maanweg en de Regulusweg en vormt daarmee de entree van de Binckhorst.

Wethouder Anne Mulder (Stadsontwikkeling): “De komende jaren ontwikkelen we de Binckhorst naar een gemengd woonwerk-gebied. Een gebied waar het prettig wonen en werken is, met veel groen en voorzieningen. Met de bouw van de sociale huurwoningen in Elara wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie van de Binckhorst en het aanbod van betaalbare woningen in Den Haag.’’

Lees hier het volledige artikel op de website van het Voorburgs Dagblad.