In het najaar van 2020 is het initiatief Bincks Groen ontstaan; een samenwerking van bewoners, ondernemers, gemeente, ontwikkelaars, provincie Zuid-Holland en I’M BINCK – hét platform van de Binckhorst. Hun gezamenlijk doel is het om nu al de Binckhorst te vergroenen. Dus niet wachten tot de nieuwe woontorens er staan maar nu al samen werken aan een groen, gezond en prettig gebied voor de nieuw gearriveerde bewoners en ook voor de bedrijven en hun werknemers in het gebied.

Een van de eerste resultaten van Bincks Groen is een hardlooproute van ongeveer 7 km door de Binckhorst, langs de Trekvliet in de Molenwijk en Rijswijk. De route wordt in het najaar van 2021 op strategische plekken nog gemarkeerd met metalen grondpunaises. Digitaal is de route beschikbaar via de app Komoot [https://www.komoot.nl/tour/348291263?ref=wtd] of met dit gpx-bestand [bijgevoegd bestand opnemen als link] in je favoriete gpx-app.

 

We wensen iedereen veel hardoopplezier!

Heb je opmerkingen over de route of vragen? mail dan naar info@imbinck.nl