Frank is een Binck is een project dat is gelegen in het hart van de nieuwe Binckhorst, aan het water van de Binkhaven en op de kruising Melkweg/Saturnusstraat. Het project heeft een gevarieerd programma en wordt een attractief en levendig gebouw.

Met in totaal 205 woningen, waarvan dertig procent sociaal, twintig procent gereguleerd middensegment en vijftig procent vrije sector huurappartementen. Daarnaast is er ruimte voor 4.500 vierkante meter commerciële functies, horeca en een grote inpandige parkeergarage.

Frank is een Binck is onderdeel van de herontwikkeling van de Haagse Binckhorst, waar in de eerste fase vijfduizend woningen worden gerealiseerd. In het gebied gaan wonen, werken en ontspannen straks naadloos in elkaar over. Deze functies worden bij Frank is een Binck binnen één complex geïntegreerd.

Belangrijk onderdeel van het project is naast het Van Klingeren paviljoen de natuurinclusieve en klimaatadaptieve daktuin. Deze stimuleert eveneens ruimte voor ontmoeting tussen bewoners en gebruikers van het complex.

Lees verder op de website van bouwenuitvoering.nl