Wij wensen iedereen in deze donkere dagen en bijzondere tijden veel optimisme en veerkracht.

Met I’M BINCK, het platform van en voor de Binckhorst, kijken we ondanks corona terug op een bedrijvig jaar. Er werd veel digitaal gecommuniceerd en met elkaar gewerkt aan thema’s die belangrijk zijn voor de Binckhorst. Denk aan klimaat en groen, het industriële en culturele erfgoed, leren en werken van de toekomst en de energietransitie. Gelukkig waren er ook momenten zoals de zomerborrel bij PIP, de opening in september van de CarWeide en de netwerkbijeenkomst in november bij UNIVERSE offices; momenten waarop wij elkaar eindelijk ook weer live konden zien en spreken. Dat missen wij heel erg!

Ook in 2022 gaan wij weer aan de slag in de Binckhorst. Hebben jullie onderwerpen waar je graag iets mee zou willen doen? Laat het ons weten, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Wij wensen jullie een goede jaarwisseling en veel gezondheid in het nieuwe jaar, namens het team van I’M BINCK.