Ik ben Hans Buurman en sinds kort penningmeester bij I’M BINCK. In 1981 ben ik voor mijn werk vanuit Wageningen naar Den Haag gekomen. Via het Ministerie van (toenmalig) CRM en de gemeente Den Haag ben ik eind 1992 als interim manager bij het Gemeentemuseum (nu Kunstmuseum) aan de slag gegaan. Aanvankelijk voor 3 maanden, maar uiteindelijk werden het er bijna 35. Voor zover ik kan probeer ik iets bij te dragen aan het verbeteren van de stad, als stad om er te wonen, te leven en te werken. De toenemende ongelijkheid tussen inwoners van Den Haag vind ik daarin echt een zorgelijk gegeven.
Ik hoop dat de Binckhorst over 20 jaar een deel van de stad is geworden waar we met zijn allen van zeggen; wat is dit geslaagd en wat heeft Den Haag er een mooie woon-en werkwijk bij gekregen waarin velen leefplezier hebben gevonden.