Op 28 maart organiseerden RASL – Rotterdam Arts & Sciences Lab en ACCEZ een nieuwe editie van de parade door een circulair gebied. Dit keer in een internationale context! In het kader de UNESCO-conferentie ‘Impactful Actions for a Sustainable Future through Art & Science’ bekeken we de circulaire ontwikkelingen in de Binckhorst door de gezamenlijke lens van kunst en wetenschap. Kunstenaars-onderzoekers en experts Marleen Buizer, Irmgard Bomers (I’M BINCK), Josuè Amador en Ulrike Hahn deelden hun unieke kijk in deze online tentoonstelling. Judith Schueler (directeur ACCEZ), Loots Ellen en Amanda Brandellero (RASL, Erasmus Universiteit Rotterdam) presenteerden de show live vanuit Theater Pianino in de Binckhorst, Den Haag.

Lees hier meer over verhalen en ervaringen die werden gedeeld (Engelstalig).