21 en 22 mei 2022 is het The Hague Paddle Fest! Een Haags SUP event voor iedereen! Wil je lekker het water op en SUPpen? Dat kan! Wil je meedoen met een SUP clean-up? Dat kan! Wil je meedoen met een SUP wedstrijd voor iedereen? Dat kan! Ben je gevorderd en wil je je meten met de Nederlandse en Belgische top SUPers dat kan ook!

Het The Hague Paddle Fest is een Stand up Paddle (SUP) wedstrijd voor amateurs en pro’s. Het evenement zal plaatsvinden in de Haagse wateren van de Binckhorst. De start en finish van de wedstrijd zijn in de haven voor de boulevard bij Secrid, Fusion en Kompaan Bierbrouwerij. De wedstrijd bestaat uit een aantal disciplines: sprint 200 meter, tactical race, semi-long distance over de vliet of richting het stadscentrum.

Het aantal deelnemers van de pro wedstrijd is 50 a 60 deelnemers. Dit is de benelux top van de mannen en vrouwen en Jeugd tot 18 jaar. Naast de wedstrijd voor topsporters zullen er ook side event plaatsvinden, zoals een amateurs wedstrijd, clean-up van de grachten, Amateur SUP tour, instuif sport clinics, waterlab van het Watersportverbond, bandjes, prijs uitreiking, live muziek en foodtrucks.

Inschrijven en meer info op www.thehaguepaddlefest.nl