Op de Haagse Binckhorst start Stebru met de bouw van Frank is een Binck, een mixed-use nieuwbouwproject voor Vesteda, waarin wonen, werken en horeca worden gecombineerd. Op 16 mei werd met het plaatsen van de eerste kolom van het Van Klingeren Paviljoen de start van de bouwwerkzaamheden gevierd.

Stebru ontwikkelde en realiseert het project, dat ontstond in nauwe samenwerking met Studio Leon Thier en HVE architecten. Het nieuwbouwcomplex bestaat straks uit 205 woningen, waarvan 30% sociaal, 20% gereguleerd middensegment en 50% vrije-sectorhuur en ruim 4.500 m2 commerciële ruimte.De woonoppervlakte varieert tussen 48 en 86m2, met een gemiddelde van 68m2. De appartementen worden in het derde kwartaal van 2024 opgeleverd aan Vesteda, waarna de verhuur start. Er is ook ruimte voor horeca. Dit wordt gerealiseerd aan het water van de Binckhaven en in het vrijstaande Van Klingeren Paviljoen. Dit paviljoen werd in de jaren ’70 ontworpen door Frank van Klingeren, aan wie het project zijn bijzondere naam te danken heeft.

Lees hier verder op de website van Stebru.