Om de Fokker Terminal op de Binckhorst ook in de toekomst te kunnen blijven gebruiken als congreslocatie, wil de gemeente Den Haag bijna 1,4 miljoen euro extra steken in de geluidsisolatie van het gebouw.

Volgens het Haagse stadsbestuur is de Fokker Terminal een gewilde congreslocatie in Den Haag, maar omdat het gebouw gevestigd is in een gebied waar wonen en werken naast elkaar bestaan, zijn de investeringen nodig om de oude school met hal als congresfaciliteit blijvend en duurzaam te kunnen laten functioneren.

Het college van burgemeester en wethouders stelt daarom aan de gemeenteraad voor om een investeringskrediet van 1,375 miljoen euro beschikbaar te stellen. Het geld komt uit de opbrengsten van de verkoop van de aandelen in Eneco door Den Haag.

Lees verder op de website van Dagblad070.