I’M BINCK/Bincks Groen heeft meegedaan aan de Haagse Openbare Ruimte Prijs (HOP) van Platform Stad met de CarWeide als groene ontmoetingsplek in de Binckhorst. Lees hier meer over deze prijs en bekijk hier alle inzendingen. Onafhankelijk van de jury nominaties kan iedereen tot 5 december 2022 zijn Top 5 kiezen uit alle inzendingen voor de publieksprijs.

Lees hier meer over onze inzending en bekijk ook het document voor meer info en beeld.

De vakjury nomineerde 5 initiatieven voor de juryprijs. Helaas zitten we daar niet bij. Echter alle projecten maken nog een kans op de publieksprijs van € 500,-. Dus ook de CarWeide!! Ben jij ook voor meer groen in de Haagse Binckhorst? Doe dan mee en STEM voor de publieksprijs op de CarWeide als groene katalysator in de Binckhorst!

De juryprijs en de publieksprijs worden op 8 december 2022 tijdens de feestelijke Haagse stadmakers winterborrel uitgereikt in Musicon.

We rekenen op je!

Met dank en hartelijke groet,

Namens I’M BINCK/ Bincks Groen

Sabrina Lindemann

I’M BINCK- samen maken we de Binckhorst