De tweede toren van het bouwproject Pegasus in de Binckhorst heeft het hoogste punt bereikt. Staedion realiseert samen met Stebru en NU Projectontwikkeling 300 betaalbare en energiezuinige woningen in dit wooncomplex.

“De Binckhorst in Den Haag is volop in ontwikkeling en verandert steeds meer in een moderne, innovatieve stadswijk waar wonen en werken samengaan”, zegt bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk van Staedion. “Wij vinden het belangrijk dat er voldoende aanbod van betaalbare en energiezuinige woningen is. Juist ook in nieuwe wijken. Door het toevoegen van 300 woningen dragen we er volop aan bij dat verschillende doelgroepen zoals jonge professionals, starters op de woningmarkt en jongeren tot 23 jaar een fijn en betaalbaar thuis kunnen vinden.”

De verwachting is dat in juni van dit jaar de eerste toren al opgeleverd wordt. De eerste 100 woningen komen dan beschikbaar. In het najaar van 2023 wordt waarschijnlijk de tweede toren opgeleverd.

Lees hier verder op de website van het Zoetermeers Dagblad.