We kijken tevreden terug op een goed bezochte I’M BINCK netwerkbijeenkomst op woensdag 10 mei! Deze keer waren we te gast bij het Dutch Language café, een leuke en gastvrije locatie aan de Junokade in de Binckhorst. We hebben verrassende ondernemers ontmoet in de buurt zoals Sven de Laaf van ZOEM.bike en kunstenaar Paul Robbert Bruijninckx. We hebben meer te horen gekregen over de ontwikkeling in dat deel van de Binckhorst en de placemaking projecten van gebiedsontwikkelaar BPD via Anna Vastgoed en Cultuur. We konden lekkere pizza’s bakken op één van de Zoem Bikes. Het was vooral leuk en gezellig om iedereen weer ontmoeten.

Helaas zijn er naast alle leuke dingen soms ook trieste gebeurtenissen zoals het uitbranden van de houtwerkplaats van Ben Valois houtbewerking en Harald Maakt. Belangrijk om elkaar dan als lokaal netwerk goed te steunen. Super tof dat er tijdens de netwerkbijeenkomst al € 1200,- aan donaties binnen zijn gekomen, daarvoor veel dank aan de donateurs!

Helaas is dat nog niet genoeg om de werkplaats weer op te bouwen. Voor degene die ook nog iets willen doneren voor de wederopbouw sturen we in de bijlage nog een keer de QR code zodat je direct aan Ben en Harald kunt doneren via een tikkie. Heb je nog oud gereedschap dat jij niet meer gebruikt, maar ook spullen voor in de bedrijfskeuken zoals een waterkoker, koffiemachine, bordjes, pannetjes, kopjes, bestek etc. neem dan direct contact op met Ben Valois via bendeval@gmail.com

Save the date en noteer 29 juni alvast in de agenda:

I’M BINCK organiseert dan samen met de gemeente een zomerborrel bij de TITAAN, een nieuw bedrijfsverzamelgebouw voor bedrijven die werken in de impact economy. Wethouder Robert van Asten lanceert dan bijzondere street art op een deel van Escher Halle en de eerste delen van de groene wandelroutes langs cultureel en industrieel erfgoed, de zogenaamde Binckplekken door de Binckhorst.

Met hartelijke groet,

Sabrina Lindemann namens I’M BINCK