Het is nogal een opgave: woningen bouwen, maar tegelijkertijd ook zorgen dat de bewoners van die nieuwe woningen de nodige voorzieningen in hun omgeving hebben. In de Haagse Binckhorst weten bewoners er alles van. Als het aan hen ligt moet de gemeente Den Haag prioriteiten gaan stellen.

De Binckhorst zit momenteel middenin de transitie van industrie- en bedrijventerrein naar een woonwijk met veel huizen en zelfs een eigen tramverbinding. Maar wat de bewoners betreft is de gemeente iéts te veel bezig met de bewoners die nog moeten komen, en niet genoeg met de bewoners die er al zijn.

Volgens hen is er een groot gebrek aan openbare voorzieningen in de wijk. De Haagse PvdA heeft vragen gesteld over de voorzieningen in de wijk. Charlotte Cammelbeeck, fractievertegenwoordiger van de Haagse PvdA, legt bij radioprogramma West Wordt Wakker uit waarom.

Lees hier verder op de website van Omroep West.