Een uitzetting dreigt voor Cortez Boxing in de Rijswijkse Plaspoelpolder. Hoewel de boksschoolhouders een tienjarig huurcontact hebben, moeten ze na twee jaar gedwongen vertrekken. Ze zijn nu dringend op zoek naar hulp.

Van de Haagse Binckhorst naar Rijswijk
Het verhaal van de boksschool begint in de Haagse Binckhorst. Daar weet Giovanni via een vriend aan een ruimte te komen: “Dat was tijdelijk. Dat wist ik.” Die ruimte is inmiddels al tegen de vlakte gegaan vanwege de herontwikkeling van de Binckhorst.

Daarna gingen hij en zakenpartner Laura op zoek naar een permanente ruimte en vonden die in Rijswijk aan de Limpergstraat. Een grote ruime loods direct naast een leegstaand bedrijfspand. Vlak voor de pandemie konden Giovanni en Laura hun intrek nemen en werd de oude loods grondig onder handen genomen.

Lees hier verder op de website van Rijswijk.tv