Kom naar het tweede Haagse Stadmakersfestival op 29 september, dé viering van Haagse passie en enthousiasme voor een stad waar we allemaal trots op kunnen zijn! GRATIS toegankelijk voor jong en oud.

Sabrina Lindemann van I’M BINCK is te gast tijdens de sessie ” I’M BINCK, hoe werkt dit platform? ” van 16:30 tot 17:00 uur om te vertellen over I’M BINCK: 

Kijk, praat mee, en laat je inspireren: Sabrina werkt al sinds 2000 als pionier van maatschappelijke gebiedsontwikkeling in stedelijke transformatiegebieden. Eerst 8 jaar in Transvaal en sinds 2011 op het Haagse industrie- en bedrijventerrein de Binckhorst. Zij zet zich in voor een gebiedsontwikkeling die rekening houdt met de potenties en kwaliteiten van de plek en de mensen die daar leven en werken. Sabrina was in 2012 oprichter van I’M BINCK- dat zich in samenwerking met bewoners, ondernemers, gemeente en ontwikkelaars inzet voor een leefbare en toekomstbestendige Binckhorst.

Datum: vrijdag 29 september 2023
Tijd: 16:30 – 17:00 uur
Locatie: Plein Leyweg in de koepel

Over het Stadmakersfestival:

Het Stadmakersfestival is hét Haagse festival voor sociaal bewogen mensen die de stad nóg mooier, duurzamer, inclusiever en socialer willen maken.

Geniet de hele middag én avond van de fijne festivalsfeer tijdens de verschillende optredens met een hapje en een drankje. Er zijn ook diverse kraampjes van instanties op het centrale festivalplein bij de Emmauskerk en een loket waarbij je advies kunt inwinnen voor jouw project. Voor de kinderen is er RepairKid.

We hebben ook een speciaal programma samengesteld, welke je via onderstaande aanmeldbutton kunt bekijken. Alle sessies zijn geheel gratis maar vanwege de beperkte capaciteit is aanmelden noodzakelijk. Laat je inspireren door boeiende presentaties van gepassioneerde Stadmakers. Of doe mee aan verschillende workshops en debatten om te laten horen wat jij wilt en nodig hebt om de stad leefbaarder te maken. Verbreed je kennis door deel te nemen aan de sessie van de Stadmakers Academy. Er is voor ieder wat wils!

We sluiten de dag af met een knallend eindfeest in het Zuiderparktheater. Helemaal gratis en vrij toegankelijk. Met het Stadmakersfestival vieren, verbinden en versterken we alle mooie Stadmakers van Den Haag. En de Stadmakers van de toekomst!

Meld je hier aan voor de sessies naar keuze.

Ga voor meer informatie naar de website haagsestadmakers.nl