SAVE THE DATE

Beste relatie

Op woensdag 8 november organiseren we weer een I’M BINCK netwerkbijeenkomst in de Binckhorst. We horen graag of je (weer) aanwezig bent. De locatie is deze keer de Regulusweg 1 waar nu het COA is gehuisvest met rond 600 vluchtelingen uit onder andere Syrië, Somalië, Eritrea, en Jemen. We zijn van harte welkom om op deze locatie de netwerkbijeenkomst te laten plaatsvinden. Er zal zoals altijd ook een hapje en een drankje zijn. Toegang is gratis.

Tipje van de sluier over het programma:

Ahmet Erdogan locatiemanager en Elles Koot van het COA vertellen meer over deze locatie en waar deze bewoners behoefte aan hebben.

Mathijs Albers Directeur (ovb) van Kindcentrum De Binck (Lucas Onderwijs) gehuisvest in het oude gebouw van het Leger des Heils aan de Vestaweg. Hij vertelt meer over de wijze waarop zij lesgeven in het Kindcentrum De Binck; “Want of je nu naar de kinderopvang gaat, of naar school; ontwikkelen doe je de hele dag. Waarom zou je dan onderscheid maken tussen kinderopvang en onderwijs? Bij KC De Binck doen we dat dan ook niet.”

Miep Smitsloo, auteur van het boek ‘De Ziel van de Binckhorst’ gaat een korte boekpresentatie geven . Na afloop is het boek ook te koop voor € 25,- . Heb je interesse? Nee dan het bedrag mee in cash, er is geen mogelijkheid om te pinnen.

Meld je aan dan kunnen we je ook het definitieve programma sturen

TIJD: De netwerkbijeenkomst is van: inloop 17.30 uur , 18.00 uur begin programma- inclusief informele borrel tot max 20.30 uur.

Aanmelden via : info@imbinck.nl

Met hartelijke groet, Sabrina Lindemann namens het team van I’M BINCK- het platform van en voor de Binckhorst