Met de publicatie van het Plan van Aanpak gaat het HOV-project (hoogwaardige openbaar vervoerverbinding) de volgende fase in. Vertegenwoordigers van bewonersgroepen uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg hebben zich verenigd in de Buren van de Binckhorst, actieve en betrokken inwoners die kritisch en opbouwend de volgende stappen willen volgen en, waar nodig, gevraagd en ongevraagd advies willen geven.

De groep bestaat uit mensen van verschillende leeftijden en achtergronden. Van ondernemer tot rijksambtenaar en van zorgprofessional tot jurist, ingenieur of verkeersdeskundige. Ze komen van rondom het HOV-traject in Oud-Rijswijk I Overburgkade I, Heeswijkstraat I Oud Voorburg I Scouting Livingstone-Miriam I Tuinluststraat I Binckhorstlaan & de omgeving en Romeinse Wijk. Ze willen de volgende stappen van het project kritisch en opbouwend volgen en punten die tot nu toe in de communicatie onderbelicht zijn gebleven voor het voetlicht brengen.

De denktank Buren van de Binckhorst, een burgerinitiatief van bewoners uit omliggende wijken van het HOV-traject wil graag belangrijke punten uit het nieuwe plan van aanpak onder de aandacht brengen. Men kan de denktank bereiken met jouw zorgen en vragen over de HOV op het e-mailadres: burenvandebinckhorst@gmail.com

Lees hier verder op de website van het Voorburgs Dagblad.