Op zaterdag 2 maart organiseert MeerBomen Nu, een initiatief van Urgenda, in samenwerking met Stichting I’M BINCK weer een uitdeeldag voor gratis bomen. Een nieuwe editie van de Groene Drive Through op de CarWeide in de Haagse Binckhorst. Het is de laatste dag van het uitdeelseizoen dus meld je aan voor het ophalen van zaailingen of om te komen helpen als vrijwilliger.

MeerBomen Nu redt kansarme zaailingen voor een tweede kans. Elke boom maakt jaarlijks honderden zaailingen. De meeste hiervan overleven het niet. Door deze met elkaar uit te scheppen en gratis weg te geven aan burgers, boeren, voedselbossen en buitenlui die willen planten kan MeerBomen Nu Nederland sneller en leuker vergroenen! Sinds 2020 heeft Meerbomen Nu meer dan een miljoen bomen en struiken verplant, doe je ook mee?

Bomen ophalen kan alleen na aanmelding! Ga naar de website van MeerBomen Nu om je aan te melden en alle praktische informatie door te nemen.

Datum: zaterdag 2 maart 2024
Tijd: 12.00 – 16.00 uur
Locatie: CarWeide, Castorstraat 4, 2516AM Den Haag

Foto: Sabrina Lindemann