De Haagse Vrouwendagen vinden dit jaar plaats van 4 tot en met 10 maart. Rondom de Internationale Vrouwendag (8 maart) is er een vol programma waarbij stil wordt gestaan bij de emancipatie en positie van vrouwen in de hele wereld.

Tijdens de Haagse Vrouwendagen organiseert Nest in samenwerking met PIP ‘Het Debat’ in de Haagse Binckhorst. Tijdens deze inhoudelijke en intersectionele avond gaan verschillende sprekers in gesprek over twee belangrijke onderwerpen die beter kunnen in onze stad: de loonkloof en veiligheid in de nacht.

Naast deze panelgesprekken zijn er performances en is er muziek. Reserveer hier een toegangskaartje. Het is gratis, maar er is plek voor 150 mensen – dus reserveer op tijd je stoel.

Het debat wordt georganiseerd in opdracht van de afdeling Inclusief Samenleven van de Gemeente Den Haag. Voertaal is Nederlands.

Ga voor meer informatie naar haagsevrouwendagen.nl 

Datum: zaterdag 9 maart 2024
Tijd: 19.30 – 23.00 uur
Locatie: PIP, Binckhorstlaan 38, 2516 BE Den Haag