De Fokker Terminal in de Binckhorst is uitgeroepen tot beste congreslocatie van Zuid-Holland. In de landelijke ranglijst eindigde de Haagse locatie op de derde plek.

De awards voor beste congreslocaties van het land worden elk jaar toegekend door het vaktijdschrift voor zakelijke evenementenlocaties Meetings. Er zijn provinciale winnaars en een nationale ranglijst. De Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht won de landelijke verkiezing voor de tweede keer op rij.

Algemeen directeur Tom Verhaar van de Fokker Terminal is zeer blij met de gouden en bronzen awards. “Voor het team is dit een enorme opsteker en het motiveert ons uiteraard om met volle energie door te gaan met het aanbieden en co-produceren van congressen en special events op onze inspirerende locatie.”

Lees hier het volledige nieuwsartikel op de website van Dagblad070.