Hoe vinden we een balans tussen wonen en werken in gebieden met een historiek van stedelijke bedrijvigheid? Kom naar het slotevent op 21 maart in Antwerpen met o.a. Gert-Joost Peek, voorzitter van het bestuur van I’M BINCK en lector gebiedsontwikkeling en transitiemanagement aan de Hogeschool Rotterdam.

De grote woningbouwopgave stelt ons voor de uitdaging op zoek te gaan naar verdichtingsmogelijkheden, maar tegelijkertijd groeit het besef dat economische activiteit in al zijn hoedanigheid een plek moet blijven krijgen in het stedelijk weefsel.

Endeavour en VOIDS strategy, urbanism & landscape nodigen u graag uit op het slotevent van ons onderzoek ‘Anders Werken aan Wonen’. We bundelden onze inzichten in een drieledige publicatie, die we die avond verspreiden. Daarnaast ontvangen we enkele boeiende sprekers, die hun visie op het onderwerp zullen toelichten: Bart Palmaers, Marjolein Lyssens, Gert-Joost Peek en Jan Custers.

Datum: donderdag 21 maart 2024
Tijd: 19:30 – 22.00 uur
Locatie: Stadsform, 6 Stadswaag, Antwerpen, Vlaams Gewest, 2000, België
Inschrijven via de website van Stadsform