Elk jaar organiseren de gemeente Den Haag en de Economic Board The Hague samen met partners het inspiratie- en netwerkevenement Den Haag Inspireert voor ondernemers en werkgevers uit de stad en de regio. Tijdens dit evenement worden ook de Haagse Parels uitgereikt.

Het evenement bestaat uit inspiratiesessies en een hoofdprogramma met korte ‘seven-minute talks’, waarbij ideeën en toekomstvisies over actuele onderwerpen door inspirerende sprekers worden gepresenteerd. Ook worden tijdens het evenement de prestigieuze Haagse Parels uitgereikt. De Haagse Parel is een onderscheiding van de gemeente Den Haag voor bedrijven en personen die een bijzondere bijdrage leveren aan de Haagse economie. Zo laten we zien dat we als gemeente trots zijn op onze ondernemers in de stad.

Aan het einde van de middag vindt er een informele borrel plaats en een netwerkquiz. Daarna is er gelegenheid om nieuwe contacten te leggen, samenwerking te stimuleren en overkoepelend ondernemerschap te bevorderen.

Het is vanaf eind april mogelijk om je aan te melden voor het evenement. Ga voor meer informatie naar www.denhaag.nl/nl/ondernemen

Datum: donderdag 13 juni 2024
Tijd: n.t.b.
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag