Capriole Café in de Binckhorst stopt ermee. Het restaurant en koffiebar aan de Fokkerhaven zal eind april voor het laatst open zijn. Maar het pand komt niet leeg te staan: een nieuwe eigenaar gaat het restaurant heropenen als ‘PuuRR aan de Binck’.

I’M BINCK betreurt het vertrek van Capriole Café en wenst hen veel succes voor de toekomst. Jullie waren moedige pioniers  en hebben veel gedaan voor de leefbaarheid van deze locatie in de Binckhorst, een gebied in verandering.

Capriole Café opende in 2016 in een gerenoveerd fabriekspand een restaurant, koffiebar en koffiebranderij. De sluiting van het café volgt op de overname van de koffiebedrijven door de Miko Group. ‘Binnen dit internationale koffieconcern is er geen ruimte om een horecabedrijf te exploiteren’, legt mede-eigenaar Pascal Ultee uit. Het stokje wordt doorgegeven aan Reno Hilgersom, die al zes andere horecabedrijven in de regio heeft. Op 4 mei zullen de deuren openen van PuuRR aan de Binck.

Lees hier verder over het vertrek van Capriole Café uit de Binckhorst op de website van Den Haag FM.