Den Haag is de meest dichtbevolkte stad van Nederland. De ruimte om woningen, bedrijfsruimten én voorzieningen te ontwikkelen is zeer beperkt. We kunnen uiteindelijk ieder stukje Den Haag maar één keer bebouwen. Dat geldt ook voor de Binckhorst. Dit gebied verandert van een voormalig industrieterrein naar een moderne, creatieve en vernieuwende stadswijk in 2050. Niet alles kan, dus we moeten keuzes maken. Welke keuzes zou jij maken voor de Binckhorst?

In de keuzewijzer staan vragen over de toekomst van de Binckhorst. Het gaat over wonen, werken en ontspannen. Geef aan wat je belangrijker vindt door het groene schuifje naar links of rechts te verschuiven. En ontdek jouw Binckhorst 2050.

Welke keuzes zou jij maken voor de Binckhorst?

Laat het weten via denhaag.nl/binckhorst2050

Het meedoen aan de keuzewijzer kan t/m 12 juni 2024.