Op 7 juni organiseert de Hogeschool Rotterdam “Binck Beweegt”. Een uniek evenement waarin 80 eerstejaarsstudenten van de opleiding Ruimtelijke ontwikkeling samen zijn gekomen om de Binckhorst tot leven te brengen. De studenten zijn door partners uit het gebied begeleid bij het bedenken van een concept wat de Binckhorst aantrekkelijk maakt. Het concept is uitgewerkt tot een plan dat op 7 juni gepresenteerd wordt.

De studenten hebben maar liefst 15 verschillende activiteiten georganiseerd, met allemaal één doel: de Binckhorst meer te laten bewegen en de buurt een fijnere plek te maken om te wonen en werken. De activiteiten zijn sportief, creatief en educatief! Een moment waarop de lopende mens wordt samengebracht en het gebied van de Binckhorst op de kaart wordt gezet. Kom jij ook op vrijdagmiddag 7 juni?

Meer informatie over het programma is hier te vinden. Extra informatie over de Binckatlon is hier te vinden.

Datum: 7 juni 2024
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Locatie: Binckhorst, Den Haag

Raadpleeg het programmaboekje voor tijden en locaties per activiteit.