Vier samen met ons de zomer! Ben jij nieuwsgierig naar wat de Binckhorst zo’n bijzondere plek maakt en wil jij je buren en de omgeving beter leren kennen? Kom dan op 11 juli naar de Zomerborrel en ontdek wat en wie er nog meer te vinden is in de Binckhorst!  

De bedrijvenvereniging BLF (Binckhorst, Laakhaven, Fruitweg), Coalitie Laak en I´M BINCK, het onafhankelijke platform van en voor de Binckhorst, nodigen iedereen van harte uit voor een hapje en een drankje op een bijzondere buitenlocatie in de Binckhorst bij dierenkliniek SAMEN en zorg- en welzijnsorganisatie E25 op de Mercuriusweg.

Na een korte introductie van de drie organisaties zullen Chris Dekker van E25 en Else Dijkman en Mirjam Bauerhuit van de dierenkliniek een korte toelichting geven over wat zij doen en wat voor diensten zij kunnen bieden aan bewoners en bedrijven in de Binckhorst en omgeving.

Om 18.00 (inloop 17.30 uur) is iedereen uitgenodigd voor de aftrap van de Binckhorst zomerborrel 2024. 

Er is muziek en alle ruimte voor een informele borrel met hapjes en heerlijke alcoholvrije drankjes. We kijken ernaar uit om je te ontvangen!

Datum: donderdag 11 juli 2024
Tijd: 18.00 uur (17.30 uur inloop) tot 20.30 uur
Adres: Mercuriusweg 28-002, 2516 AW, Den Haag
Aanmelden: graag via info@imbinck.nl

Met vriendelijke groet, 

Sabrina Lindemann  (I’M BINCK)
Kees Herweijer (BLF)
Jurienne Hollaar (Coalitie Laak)