Sandro Bruti (Stichting DRAMTUNE & Jero Papier) organiseerde op zondag 25 augustus, weer samen met Sabrina Lindemann (Stichting I’M BINCK), voor de tweede keer deze zomer een bijzondere muziekmiddag in de Binckhorst. Dit jaar in samenwerking met het Laaktheater. De locatie was deze keer in de houtwerkplaats van Ben de Valois, in plaats van buiten op het gras van de CarWeide.

Rond 70 mensen genoten van de bijzondere muziek die deze keer verzorgd werd door Stanislav Mitrovic (saxofoon/klarinet/zang) & Mile Lukic (gitaar & zang). Dit duo, genaamd Etno Mediterano, speelde prachtige muziek uit het gebied dat ooit Joegoslavië werd genoemd.

Het tweede optreden van deze middag werd verzorgd door de Iraanse multi-instrumentalist Hamid Reza Behzadian en zijn percussionist Terence Samson. Een prachtige oriëntaalse muziekreis met uitstapjes naar pure deepfried Amerikaanse Blues en prachtige muziek uit India; percussie, zang, slide gitaar en mondharmonica > hamidmusic.nl

Alle gasten hadden weer zelf iets te eten en drinken meegenomen en deelden het met de medegasten. Door samen te eten, te drinken en te genieten van de muziek en de locatie, en vooral ook van de gezelligheid met elkaar, maakte deze middag een bijzondere belevenis.

Met veel dank aan Ben de Valois voor zijn gastvrijheid door zijn werkplaats beschikbaar te stellen aan de muzikanten en alle gasten. En dank aan het Laaktheater die deze middag mede mogelijk heeft gemaakt.

I’M BINCK- samen maken we de Binckhorst

Foto’s: Sabrina Lindemann