KIP Colleges: Bouwen aan een circulaire Binckhorst

KIP (Kennis in Productie) biedt studenten, ondernemers en beleidsmakers de kans om in een reeks van vier KIP Colleges (3 online, 1 op locatie), samen te leren over circulaire gebiedsontwikkeling aan de hand van de dagelijkse praktijk in de Binckhorst.

The Hague Paddle Fest

Het The Hague Paddle Fest is een Stand up Paddle (SUP) wedstrijd voor amateurs en pro’s. Het evenement zal plaatsvinden in de Haagse wateren van de Binckhorst.

The Hague Paddle Fest

Het The Hague Paddle Fest is een Stand up Paddle (SUP) wedstrijd voor amateurs en pro’s. Het evenement zal plaatsvinden in de Haagse wateren van de Binckhorst.

Netwerkbijeenkomst #65

Beste relatie, We zijn helaas genoodzaakt om de netwerkbijeenkomst van 30 september te verplaatsen naar woensdag 7 oktober van 18.30-20.30 uur (inloop 18.00) Dit heeft te maken met het onderwerp waarover we het willen hebben. Namelijk de oproep om mee te denken over de plannen aan de Maanweg en het opstellen van het zogenaamde gebiedspaspoort […]

World Standards Day 2020

Fokker Terminal Binckhorstlaan 249, Den Haag

Op 14 oktober vieren we wereldwijd World Standards Day. NEN maakt er in dit bijzondere jaar een hele week van met een mooie afsluiting op 16 oktober in de Fokker Terminal. 

The Hague Film Festival 2020

On October 16th 2020 The Hague Film Festival lands on the industrial outskirts of The Hague to present you the best in film and video from local makers.

Herfstkamp Skatepark Sweatshop

Tijdens de schoolvakanties organiseert Skatepark Sweatshop skatekampen. De skatekampen staan in het teken van plezier maken door middel van het skateboarden en stuntsteppen, gecombineerd met een dagprogramma boordevol spelletjes, allerlei workshops, graffiti spuiten, wedstrijdjes en nog veel meer. De ideale manier om de vakantie goed te vieren.