Bincks Groen heeft het eerste resultaat te pakken: een concept hardlooproute door de Binckhorst. Een basisvariant is nu uitgetekend (zie figuur), die jij nu in de week van 29 maart tot 5 april kan uitproberen! Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip en welke dag je dit het liefst wil gaan doen. We zijn erg benieuwd hoe deze route bevalt. Is het aantal oversteken goed te doen, zijn er vervelende obstakels, voelt het veilig?

Als we een mooie basisvariant vastgesteld hebben, wordt deze route doorontwikkeld. De overkant van de Trekvliet, en zelfs doortrekken naar Laak en het Haagse Bos behoren tot de mogelijkheden.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij de route gaan proeflopen? En/of meedenken? Meld je dan aan! De hardlooproute wordt dan digitaal met je gedeeld. Na afloop horen we graag via een enquête wat je van de route vond en gebruiken we graag jouw feedback om de route te verbeteren.

Aanmelden kan via Susanne@imbinck.nl

Naast de hardlooproute wordt er op dit moment ook gewerkt aan een groene wandelroute. Binnenkort hier meer over.