Voor alle Brutale kinderen met de Beste ouders

Op Vaderdag 19 juni van 13.00 tot 16.00 organiseert Bincks Groen Brutale Binckse activiteiten voor ouders en kinderen op de CarWeide in de Binckhorst. Timmer je eigen Binckplantenbak, leer een fikkie stoken met Knapsack of bloembommen werpen bij het nieuwe Kindcentrum De Binck! ‘Ruimte voor lopen’ zet de bloemetjes buiten met een guerrilla actie zodat jij veilig met Trashure Hunt’ op schattenjacht kunt gaan in de directe omgeving. MeerBomenNU laat je zien hoe je bomen en andere planten kunt opkweken.

Voor het volgen van workshops of andere activiteiten vragen we  i.p.v. entreegeld een donatie via de Crouwdfunding platform ‘Voor je buurt’. Heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Urban Sync, kwartiermaker van de CarWeide en organisator van “Jij  bent mijn Binck!”. Contact: linde@urbansync.nl

Een greep uit de activiteiten:

– Schattenjacht door Trashure hunt in samenwerking met Ruimte voor lopen.
– Bomenkweken met Meerbomen.nu

– Bloembommen bij KC de Binck
– Vogelhuisje of Binckbak timmeren*
– Zet je moeder op een skateboard*
– Graffiti kunstwerk maken*

Kijk op bincksgroen.nl voor het volledige programma of meld je gelijk aan voor een workshop op  Voorjebuurt

Zijn jullie van plan om te komen?  Fijn als jullie dat aan ons laten weten via:  linde@urbansync.nl

Datum: 19 juni
Tijd: 13.00 tot 16.00
Locatie: CarWeide
Navigatie: Castorstraat 4

‘Jij Bent Mijn Binck’ is een samenwerking van Bincks Groen met Urban Sync, City deal Ruimte voor Lopen, MeerBomenNu/Urgenda, kindcentrum De Binck en I’M BINCK.

 De CarWeide? Waar en wat is dat?

Op de hoek van de Binckhorstlaan en Mercuriusweg, Castorstraat, de vroegere locatie van de Karwei, werkt Bincks Groen aan een nieuwe plek voor de Binckhorst: de CarWeide. Deze plek ontwikkelt zich de komende jaren tot een uitnodigende groene ontmoetingsplek voor bewoners en werkenden in de Binckhorst. Na diverse bomenplantdagen op de CarWeide met betrokken vrijwilligers en de NL doet klusdag voor bedrijven uit de omgeving, is het nu tijd voor jullie: ouders en kinderen! Op deze dag willen wij ons samen met ouders en kinderen inzetten om van de Binckhorst een groenere en prettige plek te maken. Doe jij met ons mee!? Verras jouw vader of moeder, want ook zij kan een echte Binck zijn op Vaderdag!