Beste relatie
Op woensdag 10 mei organiseren wij weer een I’M BINCK Netwerkbijeenkomst in de Binckhorst. Deze keer zijn we te gast bij het Dutch Language café in de Binckhorst. Onze gastheer Roben Scholten, oprichter en eigenaar van het Dutch Language café, vertelt meer over deze plek en wat het Dutch Language café te bieden heeft.

Projectontwikkelaar BPD geeft een toelichting op hun plannen en de recente ontwikkelingen in dit deel van de Binckhorst. Tijdens een korte rondleiding door de buurt nemen we een kijkje bij organisaties/ bedrijven in de omgeving waaronder Zoem.bike aan de Jupiterkade. Op die manier leren we niet alleen elkaar weer beter kennen, maar meteen ook weer een stukje Binckhorst.
Er zal soep zijn en pizza voor degene die direct vanuit het werk komen. We sluiten af met een informele borrel en wie nog zin heeft, is welkom om te blijven voor een reguliere spelletjesavond van de leden van het Dutch Language café.

Tijd: Inloop 17.30 uur, officieel welkom om 18.00 uur en begin programma. Deelname is gratis.

Aanmelden: graag via info@imbinck.nl

Adres: Jupiterkade 8, 2516 BS Den Haag

Het gebouw waar het Dutch Language café nu tijdelijk in is gevestigd  (via Anna Vastgoed en Cultuur) is één van de 14 Binckplekken (cultureel en industrieel erfgoed) die de Binckhorst rijk is. Samen met Stichting Haags industrieel erfgoed (SHIE) werkt I’M BINCK aan het zichtbaar en beleefbaar maken van deze plekken. Dat doen we door het creëren van wandelroutes die langs de verschillende plekken komen, en het plaatsen van informatieborden met een QR code zodat informatie over het verleden, heden en de toekomst van de plek direct op de locatie toegankelijk is. De SHIE heeft hier ook een app voor ontwikkeld. Zie hieronder de kaart van de Binckplekken die verspreid liggen in het hele gebied en de kick-off van de wandelroute met een eerste prototype van een informatiebord (januari 2023).

We hopen jullie op één (of meerdere) van deze activiteiten tegen te komen!

Met hartelijke groeten,
namens het team van I’M BINCK: Sabrina, Gert-Joost, Hans, Susanne, Helen, Victor, Harrie, Irmgard en Herman