Save the date! Op woensdag 8 mei organiseren wij weer een I’M BINCK netwerkbijeenkomst in de Binckhorst.

Nieuwsgierig naar bedrijven en bewoners die samen met jou de Binckhorst tot een bijzonder gebied maken? I’M BINCK, het onafhankelijk platform van en voor de Binckhorst, nodigt je van harte uit voor een netwerkbijeenkomst op woensdag 8 mei. De locatie is het Pianino Theater aan de Jupiterkade.

Op het programma staat o.a. een toelichting van de gemeente op de ontwikkelingen van de Binckhorst, meer informatie over de oprichting van een bewonersorganisatie, een aantal inspirerende pitches van studenten van de Hogeschool Rotterdam, mbt het project STADMAKEN in de Binckhorst. We eindigen met een informele borrel waar alle ruimte is om elkaar te kunnen ontmoeten. Kom jij ook?

Meld je aan via info@imbinck.nl en ontvang meer informatie over het programma en de deelnemerslijst.

Datum: Woensdag 8 mei 2024
Tijd: inloop 17:30 uur, begin programma 18.00 uur tot uiterlijk tot 20.30 uur inclusief informele borrel
Adres: Pianino Theater, Jupiterkade 2, 2516 BS Den Haag
Contact: Sabrina Lindemann, info@imbinck.nl

Fotografie: Marc Heeman