Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Album Release – Seguir Vivendo (Lilian Vieira)

zondag 20 februari 2022 om 14:00 - 17:00

Roeland Jacobs en Rob van Weelde dragen de Braziliaanse muziek en cultuur een warm hart toe. Zo heeft Roeland eerder muziek van onder andere Antonio Carlos Jobim en Ivan Lins gearrangeerd voor strijkers van het Radio Filharmonisch Orkest. In deze muziek is een hoofdrol weggelegd voor trompettist Teus Nobel.

Het nieuwe project van Roeland en Rob, getiteld Seguir Vivendo, is gericht op muziek van Michael Franks die uitgevoerd wordt door de Braziliaans-Nederlandse zangeres Lilian Vieira.

Het nieuwe project Seguir Vivendo bestaat uit twaalf songs van de Amerikaanse singer/songwriter Michael Franks. Bij de selectie van de van oorsprong Engelstalige songs is gekeken of zij genoeg Braziliaanse uitstraling hebben. Alvorens Roeland de arrangementen voor stem en strijkerssectie kon schrijven, zijn de teksten eerst door Celso Viafora – een persoonlijk vriend van Ivan Lins – in het Portugees vertaald. Vervolgens zijn deze werken met Lilian Vieira, die haar Braziliaanse roots in de muziek altijd trouw gebleven is, samen met strijkers van het Radio Filharmonisch Orkest alsook met Roberto de Lujo & Friends (de huisband van WedgeView Studios) opgenomen. De strijkers van het Radio Filharmonisch Orkest staan onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Bestel hier tickets voor het concert.

Datum: Zondag 20 februari 2022
Tijd: 14:00 uur
Locatie: Pianino Theater, Jupiterkade 2, 2516 BS Den Haag