Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BINCKFEST (Geannuleerd)

vrijdag 26 november 2021 om 17:00 - zondag 28 november 2021 om 17:00

Helaas zal Binckfest eind november niet doorgaan. Diverse onderdelen van het programma konden door de nieuwe coronamaatregelen niet doorgaan. Hierdoor werd Binckfest steeds verder uitgekleed en het programma-aanbod niet meer zo divers en compleet als dat de organisatie voor ogen had. De Binckhorst is een rijke plek en de organisatie van Binckfest hoopt dan ook op nieuwe Binckfest kansen in 2022 samen met jullie!

Ontdek cultuur in de Binckhorst

Dat is het motto van het open huis-programma Binckfest. De open-huizenroute vindt plaats van 26-28 november. Locaties als Pollux, Bink36/PIP, De Besturing, de Caballerofabriek, Mooof, Pianinotheater en Sweatshop werken eraan mee.

Vrijdag 26 november is het openingsprogramma. Hierbij vindt onder meer de live expo Inside van The Hague Street Art plaats, net zoals Laak Sessies, een door het Laaktheater en Hummingbird georganiseerde muzikale tocht langs bijzondere locaties in de wijk.

Zaterdag 27 en zondag 28 november zijn de open huizen. Hieraan doen niet alleen een groot aantal kunstenaars en creatieven uit de Binckhorst mee, maar ook culturele instellingen elders uit de stad zoals Filmhuis Den Haag, Korzo, Paard, Rewire en Writers Unlimited/Winternachten.

Binckfest is dé kans om het eigen culturele karakter van de Binckhorst te ontdekken. Het is ook het begin van het proces om de toekomstvisie ‘cultuur in de Binckhorst’ te ontwikkelen. Adviesbureau Blueyard is hiervoor verantwoordelijk. Samen met de producenten van Fa-bricage is Blueyard ook verantwoordelijk voor Binckfest.

Gegevens

Begin:
vrijdag 26 november 2021 om 17:00
Einde:
zondag 28 november 2021 om 17:00
Evenement Categorieën:
,