Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekids Vakantie Club: De Boekids Box

woensdag 5 mei 2021 - zondag 9 mei 2021

Van 5 t/m 9 mei organiseert Boekids samen met PIP Den Haag: de Boekids Box. (En ja, dit is fysiek!!) Een week vol verhalen, knutselen, popcorn en een levensgrote kijkdoos. Dit wil je niet missen!

De Boekids Box prikkelt en stimuleert het plezier in lezen en de fantasie. Naar aanleiding van een ter plekke (voor)gelezen of geluisterd (silent reading) boek, worden kinderen uitgenodigd hun eigen storyboard te maken in de levensgrote kijkdoos. Dit kan op een speelse wijze door het uitkiezen van decors, hoofdpersonen en attributen, allemaal gebaseerd op illustraties uit kinderboeken.

De Boekids Vakantie Club wordt georganiseerd van ๐Ÿฑ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿต ๐—บ๐—ฒ๐—ถ op het terrein van PIP in Den Haag. Kinderen tussen de 4 en 9 jaar kunnen hier terecht van ๐Ÿญ๐Ÿฌ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿฎ.๐Ÿฌ๐Ÿฌ en van ๐Ÿญ๐Ÿฎ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐˜ ๐Ÿญ๐Ÿฐ.๐Ÿฏ๐Ÿฌ. Per blok zijn er 30 plekken, dus wees er snel bij en geniet van de verhalen, knutselen, spelen en vooral veel vakantieplezier!

๐—Ÿ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ: Reserveren voor de Boekids Vakantie Club is ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜; Per reservering ๐—ฒฬ๐—ฒฬ๐—ป begeleider. Er zijn twee tijdsloten beschikbaar.

Reserveer je kaartjes via:ย https://eventix.shop/w7zfjg83

Ook is de Boekids Box is volledig Corona proof. Zo wordt de de Box in een doorzichtige bubbeltent geplaatst, zodat ouders en leerkrachten op afstand kunnen meegenieten met wat er in de Box gebeurt.

Wij hebben er zin in, jullie ook?

Gegevens

Begin:
woensdag 5 mei 2021
Einde:
zondag 9 mei 2021
Evenement Categorie:
Site:
https://fb.me/e/1bsgJef9T

Locatie

PIP Den Haag
Binckhorstlaan 38
Den Haag,
+ Google Maps