Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Circulariteit & CO2

dinsdag 8 december 2020 om 09:00 - 11:00

Een uitnodiging van de Cirkelstad Community of Practice Den Haag 

Circulariteit & CO2: Een ongrijpbaar thema of reële toepassingskansen voor morgen?

Programma:

  • Welkom
  • Dr2 New Economy creëert voor organisaties een visie en strategie waarin groei mogelijk is doordat producten en diensten worden geleverd die de leefbaarheid van de aarde verbeteren, zoals producten die CO2 opslaan. Jonah Link (analist sustainable business) richt zich in zijn werk op het vertalen van abstracte data naar praktisch toepasbare analysemodellen van schaduwkosten berekeningen tot en met kosten-baten analyses. Hij zal aan de hand van een aantal praktische voorbeelden ingaan op de kansen en uitdagingen van het realiseren van CO2 reductie met circulaire oplossingen in de bouw.
  • Dennis Hauer is architect directeur bij Urban Climate Architects; een innovatief architectenbureau met vestigingen in Delft en Groningen. Het bureau focust met zijn ontwerpen op het realiseren van een gezonde- en circulaire leefomgeving waarbij ze zich onderscheiden door het opschalen met biobased massief houten constructies, waaronder een houten sociale woongebouw van ca. 70 meter hoog. Onderwerpen die aan bod komen zijn; Wat zijn de kansen voor hout? En wat zijn de afwegingen om in hout te bouwen? Of is het juist soms beter van niet? Hoe ‘scoort’ hout in de duurzaamheidsprogramma’s en wat is de CO2 impact van hout?
  • Updates Cirkelstad Den Haag partners

Aanmelden kan door een mail te sturen naar sven@icircl.nl.
Let op! We organiseren deze bijeenkomst i.v.m. RIVM richtlijnen digitaal via Zoom en uiterlijk 7 december ontvangt u de inloggegevens om de bijeenkomst bij te wonen.

Gegevens

Datum:
dinsdag 8 december 2020
Tijd:
09:00 - 11:00
Evenement Categorie:

Organisator

icircl
Telefoon
06-28446512
E-mail
thirza@icircle.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online