Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een Museum voor Jezelf – Tentoonstelling 1

vrijdag 11 september 2020 - zondag 27 september 2020

Van 11 tot 27 september wordt OPTIE B Den Haag omgetoverd tot Een Museum Voor Jezelf waar veertien jonge kunstenaars werk expo­seren. Het werk weerspiegelt de uiteenlopende lockdown­belevingen van deze kunstenaars, het ervaren van te veel of te weinig tijd, te veel of te weinig stilte, vastlopen of overvloedige inspiratie, schuldgevoelens over bankhangen tot bankhangen uit burgerplicht. Sommige kunstenaars raakten in een existentiële crisis en vonden zichzelf opnieuw uit, anderen hielden een artist-in-recidency in eigen huis. Terugkerend is het ervaren van beknelling of juist vrijheid binnen de gesloten ruimte.

Een Museum Voor Jezelf deel je niet. Elke bezoeker krijgt een tijdslot voor een één-op-één ervaring met de getoonde kunstwerken. Geen afleiding van groepen toeristen, schoolklassen of privégesprekken van andere bezoekers, maar een kans om echt tijd te spenderen met een kunstwerk, zoals de kunstenaar dat tijdens het maakproces ook deed.

Optie B is een nieuwe multifunctionele project ruimte op de Polluxstraat en opereert onder de vleugels van PIP Den Haag.

Klik hier voor meer informatie & tickets.

Datum: 11 – 27 september 2020
Locatie: Optie B, Polluxstraat 10, 2516 AX Den Haag

 

 

Gegevens

Begin:
vrijdag 11 september 2020
Einde:
zondag 27 september 2020
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/765796194184702