Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet-Up#2 over betekenis erfgoed in de Binckhorst

woensdag 21 april 2021 om 20:00 - 21:45

Op 21 april vindt van 20.00-21.45 uur de tweede digitale Meet-UP plaats uit een reeks van 3 bijeenkomsten over de vraag hoe wij, als gebruikers van de Binckhorst, de betekenis en de beleving van de zogenaamde Binckplekken en het aanwezige culturele erfgoed maximaal een rol kunnen laten spelen in de huidige en toekomstige leefomgeving van de Binckhorst.

We gaan in deze bijeenkomst samen met eigenaren van Binckplekken verkennen welke mogelijkheden zij zien, en welke ruimte, om gezamenlijk ideeën en plannen te ontwikkelen die het kenmerkende karakter van de Binckhorst, mede gedragen door deze Binckplekken, versterken en toekomstbestendig maken. Gasten in deze sessie zijn de eigenaren Wicher Mol (BPD) en Annemarie Jol (AM ) van het zogenaamde Tuitgebouw in het Junopark, Mark van den Broek (Suited Concepts) eigenaar van gebouwen aan de Fokkerhaven en Anneke Jongerius (AM) tevens eigenaar van de kraanbaan en terrein van de asfaltcentrale. Koos en Jannie Havelaar van de SHIE gaan vertellen over de Escherhalle die nu in gebruik is door renewi.

Doel van de sessie: om de concrete mogelijkheden van de 13 Binckplekken gezamenlijk te verkennen en om voor 3 concrete Binckplekken samen met de eigenaren de (speel)ruimte te onderzoeken en eerste ideeën te benoemen. Praat en denk hierover mee. Ontvang de login code voor de digitale bijeenkomst. Aanmelden kan via info@imbinck.nl

Gegevens

Datum:
woensdag 21 april 2021
Tijd:
20:00 - 21:45
Evenement Categorieën:
,