Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fietsexpeditie 14-3

zaterdag 14 maart 2020 om 14:00 - 16:00

Op zaterdag 14 maart organiseert I’M BINCK -hét platform van de Haagse Binckhorst voor (toekomstige) bewoners en andere geïnteresseerden van de Binckhorst een fietstour door de Binckhorst. U kunt op deze tocht de Binckhorst beter leren kennen en meer horen over de plannen voor het gebied.

De Tour ‘Ontdek de Binckhorst’ gaat door het gehele gebied langs verschillenden oude en nieuwe hotspots, café’s /restaurants, bedrijfsverzamelgebouwen met diverse voorzieningen, langs de havens en avontuurlijke BINCKplekken. Als u specifieke wensen hebt kunt u die inbrengen. De expeditie duurt ca 2 uur en wordt begeleid door twee deskundige gidsen, een oud ondernemer en een van de initiatiefnemers van I’M BINCK  die veel weten van de Binckhorst en een breed verhaal kunnen  vertellen over het gebied, de ontwikkelingen, plannen en de mensen die hier werken of wonen.
We beginnen met een kopje koffie of thee en eindigen met een gezamenlijk drankje.

Adres vertrek: Binckhorstlaan 340B  (gebouw van het Trefpunt Rotterdamsebaan, let op: ingang links bij de trap. Op de deur staat KIP (Kenniswerkplaast in praktijk)

De tour duurt van 14.00-16.00 uur.

Aanmelden kan via info@imbinck.nl onder vermelding TOUR Binckhorst

Contact: Sabrina Lindemann, 06 40012241

Deelnemers: per tour kunnen er max. 25 personen mee gaan.

Kosten: voor (toekomstige) bewoners Binckhorst € 10,- pp (met ondersteuning van Fonds1818) en voor andere geïnteresseerden € 15,-

Voor de fietstochten graag zelf een fiets meenemen. Wij verhuren geen fietsen.

OV: Bus 26, 28, halte Saturnusstraat

Gegevens

Datum:
zaterdag 14 maart 2020
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

I’M BINCK