Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Expo De mooiste verandering

dinsdag 1 september 2020 om 10:00 - maandag 21 september 2020 om 17:00

Gratis

De beeldhouwwinkel bestaat 25 jaar

Maar liefst 145 kunstenaars hebben werk ingestuurd voor de expositie De Mooiste Verandering, ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van De Beeldhouwwinkel aan de Maanweg. Van dinsdag t/m zaterdag bent u welkom om de prachtige werken met voor de Binckhorst toepasselijke titels als Change of mind, Transformatie en Ommezwaai te komen bewonderen.

De klant is jurylid

Iedere bezoeker krijgt de mogelijkheid drie beeldhouwwerken als zijn of haar favorieten aan te merken. De winnaars zullen aan het eind van de tentoonstelling na 20 september 2020 bekend worden gemaakt en voor acht kunstenaars zijn er cadeaubonnen te verdienen, oplopend tot € 500,- voor de winnaar. Ter verhoging van de feestvreugde worden er tijdens de expositie 25 producten met mooie kortingen aangeboden.

Over De Beeldhouwwinkel

Al vele jaren is De Beeldhouwwinkel dé plek voor iedereen die zich met beeldhouwen bezighoudt. In jaren 90 van de vorige eeuw als eenmanszaakje begonnen, is De Beeldhouwwinkel uitgegroeid tot het huidige bedrijf met de hoofdvestiging in Den Haag, een vestiging in Zutphen en één in Keulen (Bildhau geheten).
In hun winkels brengen zij een wereld samen van kunst, vakmanschap, ambachtelijke traditie, vormgeving, persoonlijke expressie en vooral: plezier in het beeldhouwen!
Lees meer over de moderne visie op ondernemen van De Beeldhouwwinkel.

Gegevens

Begin:
dinsdag 1 september 2020 om 10:00
Einde:
maandag 21 september 2020 om 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

De Beeldhouwwinkel

Locatie

De Beeldhouwwinkel
Maanweg 68
Den Haag, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-3060655
Bekijk de site van Locatie