Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ImpactFest 2023

dinsdag 7 november 2023 om 13:00 - 20:00

Kom naar ImpactFest, de 8e editie van het toonaangevende impactevenement van Europa, op 7 november 2023 in de Fokker Terminal, in de Haagse Binckhorst!

ImpactCity roept start-ups, scale-ups, investeerders, kennisinstellingen, bedrijven, beleidsmakers en iedereen die het verschil wil maken, op om bij elkaar te komen en de kracht van samenwerking te ervaren.

Op ImpactFest kom je terecht in een inspirerende, verbindende sfeer waar samenwerking centraal staat. Bereid je voor op een unieke ervaring, waarbij dieper wordt ingegaan op vier cruciale thema’s die onze wereld veranderen:

🌍 Energy & Oceans: Benut het volledige potentieel van duurzame en schone energie en het meervoudige gebruik van oceanen.

🌾 Food & Agriculture: Verander de manier waarop we de wereld voeden en ontwikkel een duurzame werkwijze die goed is voor mens en planeet.

🌬️ Climate Justice: Maak je sterk voor een eerlijke verdeling van de lusten en lasten van klimaatmaatregelen, met een focus op humanitaire innovatie en sociale oplossingen.

♻️ Circulaire Economie & Hulpbronnen: Creëer een veerkrachtige en hulpbronrijke toekomst, waarin afval wordt beperkt, het gebruik van grondstoffen wordt geoptimaliseerd en ecosystemen worden hersteld.

Vanuit de hele wereld komen visionairs, specialisten en pioniers naar ImpactFest. Ontmoet deze thought leaders, doorbreek grenzen en breng ideeën tot leven!

Op ImpactFest bouwen we samen aan een betere toekomst voor de komende generaties. Dus houd 7 november vrij in je agenda en boek je ticket!

Ga naar impactfest.nl voor meer informatie en tickets.

Datum: dinsdag 7 november 2023
Tijd: 13:00 – 20:00 uur
Locatie: Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

Gegevens

Datum:
dinsdag 7 november 2023
Tijd:
13:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.impactfest.nl/