Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiemarkt over OV door de Binckhorst

donderdag 25 augustus 2022 om 19:00 - 21:00

De voorlopige voorkeursvariant voor Hoogwaardig Openbaar Vervoer Binckhorst is bekend. Van 8 augustus tot en met 18 september kan op het plan gereageerd worden.

Den Haag en Leidschendam-Voorburg hebben samen met de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag, de provincie Zuid-Holland en het Rijk onderzocht hoe er Hoogwaardig Openbaar Vervoer kan komen tussen Den Haag Centraal en station Voorburg en naar Rijswijk/Delft. En hoe daarbij meer ruimte kan komen voor veilig fietsen en lopen. Dit in afstemming met de gemeente Rijswijk.

Hoogwaardig Openbaar Vervoer in dit gebied is nodig, omdat er veel woningen en banen bij komen. Uit het onderzoek komt naar voren dat een tramverbinding van Den Haag Centraal via de Lekstraat, Binckhorstlaan en Maanweg naar Station Voorburg en vanaf de Binckhorstlaan via de Prinses Mariannelaan en de Geestbrugweg richting Rijswijk en Delft, de beste oplossing is.

U kunt laten weten wat u van de plannen vindt. Omdat het een ingewikkeld onderzoek is met veel documenten, zijn er informatiemarkten. Daar kunt u al uw vragen stellen. In augustus zijn er twee informatiemarkten:

  • donderdag 25 augustus van 19.00 tot 21.00 uur
  • woensdag 31 augustus van 19.00 tot 21.00 uur

Locatie: De Compagnie, Geestbrugkade 32 in Rijswijk

U kunt binnenlopen op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Van 8 augustus tot en met 18 september kunt u uw zienswijze doorgeven via www.binckhorstbereikbaar.nl

Gegevens

Datum:
donderdag 25 augustus 2022
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://binckhorstbereikbaar.nl/nieuws/tram-over-maanweg-en-geestbrugweg-heeft-voorlopige-voorkeur/