Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LIVE AGAIN!

woensdag 1 juli 2020 om 09:00 - 17:00

Een consortium van eventprofessionals heeft de krachten gebundeld en organiseert op woensdag 1 juli 2020 het eerste grote livecongres van Nederland na de intelligente lockdown: LIVE AGAIN!

Vanaf 1 juli is het vanuit de Rijksoverheid weer toegestaan om congressen voor 100 personen te organiseren, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en diverse hygiënemaatregelen. Met LIVE AGAIN!, dat plaatsvindt in de Fokker Terminal in Den Haag, wil het consortium u vooral laten zien wat er wél kan en vakgenoten uit de hele eventbranche een hart onder de riem steken.

Sinds de bekendmaking van dit eerste livecongres van Nederland met 100 personen zijn wij overstelpt door alle reacties, waarvoor dank! Vanwege de overheidsmaatregelen zijn er zowel in het ochtend- als in het middagprogramma slechts 100 plekken beschikbaar, die wij inmiddels via een willekeurige selectie hebben vergeven. Hierbij willen wij u dan ook van harte uitnodigen om het congres online te volgen, waarbij vanuit de webcast studio een aantrekkelijk online programma wordt geboden onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debat Instituut. Diverse gasten zullen gedurende de dag bij hem aan tafel aanschuiven. Tevens kunt u online het plenaire programma volgen, alsmede vragen stellen die worden besproken tijdens de interactieve sessies, de live talks!

Hybride congres
LIVE AGAIN! is een zogenaamd hybride congres, een combinatie van live en online, waarbij het aantal aanwezige gasten flexibel kan worden opgeschaald en afgeschaald naargelang de overheidsrichtlijnen van dat moment. Het ochtendprogramma, bedoeld voor medewerkers van overheden en corporates die eindverantwoordelijk zijn voor de organisatie van congressen en businessevents, wordt gepresenteerd door Paula Udondek. Sjoerd Weikamp begeleidt het middagprogramma, dat speciaal wordt georganiseerd voor de evenementenbranche. De informatie die we in het ochtendprogramma vergaren, gaan we in de middag bediscussiëren met de evenementenbureaus om zo met elkaar zoveel mogelijk kennis en nieuwe inzichten te delen.

Initiatiefnemers
LIVE AGAIN! is een initiatief van een aantal bedrijven uit Den Haag dat al jarenlang met elkaar samenwerkt en veel ervaring heeft in de evenementensector. Met dit congres willen zij de evenementensector weer op gang helpen en overheden en bedrijven aansporen om dit najaar nog hun zakelijke events in te plannen. Deze initiatiefnemers zijn organisatie- en PR bureau Smith Communicatie, de Fokker Terminal, audiovisueel & online specialist AVEQ en congres & eventcateraar Mood4Food.

Vanwege het overweldigend aantal reacties zijn de 100 plekken in de Fokker Terminal inmiddels vergeven. Deelnemen aan het online programma is nog wel mogelijk. Aanmelden kan via de website van Live Again!

Gegevens

Datum:
woensdag 1 juli 2020
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
Den Haag, 2516 BB Nederland
+ Google Maps