Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Street Art Tour door de Binckhorst (Uitverkocht)

donderdag 12 augustus 2021 om 10:00 - 12:00

Fietsexcursie langs graffiti en het industriële erfgoed in de Binckhorst.

Ook dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool Leidschenveen | Ypenburg. Met vanaf 22 juli gratis inspirerende en kunstzinnige workshops (en een excursie) voor volwassenen en kinderen. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, u bent van harte welkom!

De Binckhorst is meer dan verroeste loodsen waar kippen tussendoor scharrelen, autosloperijen en steeds leger wordende KPN kantoren. In de Binckhorst staan namelijk ook hoogstandjes uit de architectuur zoals een moderne bidkapel en een middeleeuws kasteel. Tussen deze gebouwen door vindt u bovendien ook de nodige Street Art: tages, throw ups en pieces. Dit gebied is nu volop in verandering en hard op weg nog hipper te worden dan het al is.

Zin in deze fietsexcursie? Reserveren is verplicht. U wordt om 9.55 uur met de fiets verwacht bij: Verffabriek H. de Vos, Saturnusstraat 15 – 17, Den Haag (Binckhorst). Tijdens de tour luistert u via het audiosysteem naar het verhaal van uw begeleidster, kunsthistorica Wendy Fossen van Casa dell’Arte. Neem uw eigen koptelefoon of oortjes mee (normale plug), of leen er één bij Wendy Fossen.

U kunt aan maximaal één activiteit van de zomerschool van Leidschenveen deelnemen.

Tijdens de excursie worden foto’s en een korte opname gemaakt, bedoeld voor de afsluiting van de Culturele Zomerschool, de start van het nieuwe culturele seizoen en onze social media kanalen. Door deelname geeft u automatisch toestemming hiervoor.

Blijf thuis als u symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

Datum: Donderdag 12 augustus 2021
Tijd: 10:00 – 12:00 uur (Om 09:55 uur verzamelen)
Startlocatie: Verffabriek H. de Vos en Zonen B.V., Saturnusstraat 15-17, 2516 AD Den Haag
Tickets via Eventbrite

Gegevens

Datum:
donderdag 12 augustus 2021
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-street-art-tour-160179217351