Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

THUISKOMEN – Terug bij af (Verplaatst)

zaterdag 24 juli om 22:00 - zondag 25 juli om 06:00

***Verplaatst! Evenementen worden vanwege de aangepaste coronamaatregelen verplaatst naar een latere dag of moment. PIP wacht nog even het nieuws af voordat ze een nieuwe datum prikken. Refunds kunnen worden aangevraagd vanaf het moment dat ze een nieuwe datum hebben.***

Het lange wachten is voorbij, het is het einde van het einde, het begin van het begin. Het is tijd voor thuiskomen, in een warm bad, met je neus in de boter en je bek op een stoeprand.

We gaan weer open en dat mag gevierd worden. We zijn trots dat we überhaupt nog bestaan en verwachten dus cadeaus, slingers, belachelijke outfits, spontane theater voorstellingen maar vooral goed gedrag.

We snappen dat jullie graag willen, wij ook. Maar we zijn hier samen. Dus let op elkaar, denk aan de buurt maar vooral: pas op jezelf. Er is er maar één van jou, dat vinden we fantastisch en willen we kunnen blijven vieren. Zo lang mogelijk, met zoveel mogelijk.

— TUIN —
Marieke Mckenna
Human Nature DJ
— SPIEGELZAAL —
Nelly Dragon
Some Saturn
Falhaber
— BARZAAL —
Wardtini van de Hood
Order Mothership
Steven, David & Ali
— BUNKER —
Lili Radovac & JEANS

TICKETS
Voorverkoop gaat dinsdag 29 juni om 12:00 uur van start.
Tickets worden verkocht in tijdslots. Zorg dat je binnen je tijdslot binnen bent om rijvorming te voorkomen.

TESTEN
We volgen de richtlijnen van de overheid voor indoor evenementen. Om je in onze zalige club te kunnen verwelkomen moet je in het bezit zijn van een negatieve coronatest of een vaccinatiebewijs.
Alleen de testen van testenvoortoegang.nl zijn geldig.
We testen niet aan de deur en zelftesten zijn ook niet geldig. Voorkom teleurstellingen en boek op tijd een testafspraak via testenvoortoegang.nl

Datum: Zaterdag 24 juli 2021
Tijd: 22:00 – 06:00 uur
Locatie: PIP, Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag

Gegevens

Begin:
zaterdag 24 juli om 22:00
Einde:
zondag 25 juli om 06:00
Evenement Categorie:
Bekijk de site van Evenement