Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tweede editie BINCK’S GARDEN SESSIONS

zondag 7 juli om 16:00 - 19:00

Let op! De locatie is gewijzigd: het zal worden gehouden in Optie B vlakbij de Carweide. Het adres is Polluxstraat 10 in Den Haag. 

Gezien het op zondag 7 juli mogelijk kan regenen, hebben we besloten om de tweede editie van BINCKS GARDEN SESSIONS verplaatsen naar de Pollux Studio’s. Een bijzondere locatie direct achter de CarWeide waar we beschut zijn voor onweer en regen.

We verzamelen op de CarWeide en gaan dan samen naar de Pollux Studio’s waar de muzikale optredens gaan plaatsvinden.

Kom naar de tweede editie van BINCK’S GARDEN SESSIONS! Sandro Bruti (Stichting Dramtune & Jero Papier) organiseert op zondag 7 juli samen met Sabrina Lindemann (Stichting I’M BINCK) voor de tweede keer bijzondere muziekoptredens op de CarWeide in de Binckhorst, dit jaar in samenwerking met het Laaktheater

De locatie is te vinden op het terrein van de voormalige bouwmarkt Karwei aan de Binckhorstlaan. Hier vind je een stoer stukje groen te midden in het voormalige industriegebied met wilde bloemen en zelfs een begroeide heuvel waardoor je de soms drukke Binckhorstlaan nauwelijks ziet noch hoort. Bij de rode container vind je het podium.

Gratis entree, gratis parkeren en ook het eten en drinken is gratis, want dat mag je zelf meenemen. Het is typisch zo’n plek en gelegenheid waar je een kleedje of klapstoeltje meeneemt en je eten en drinken met anderen kan delen, onder het genot van mooie muziek dankzij de fantastische violist Noa Eyl en zijn prachtige medemuzikanten zoals Bernt Nellen en Maciej Wierzcholowski.

Bekijk hier de terugblik van de eerste editie en bekijk hier de prachtige sfeerimpressie van Marsel Loermans.

Aanmelden is verplicht via info@imbinck.nl  i.v.m. de vergunningen van de gemeente voor de locatie. Dus graag ook de namen van de andere gasten die mogelijk meegaan aan ons doorsturen.

Datum: zondag 7 juli 2024
Tijd: 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Let op! De locatie is gewijzigd: het zal worden gehouden in Optie B vlakbij de Carweide. Het adres is Polluxstraat 10 in Den Haag.

Gegevens

Datum:
zondag 7 juli
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie: